Schuttingen

Een goedkope schutting kopen bij Q&R Schuttingen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een goedkope schutting kunt kopen van uitstekende kwaliteit? Bij Q&R Schuttingen zit u helemaal goed. Wij hebben een ruim assortiment met houten en betonnen schuttingen. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste schutting? Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij u zeer goed adviseren. Tevens kunt u ons inschakelen wanneer u uw schuttingen wilt laten plaatsen door een echte vakman. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze schuttingen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor een mooie, nieuwe tuinschutting.

Verrijk uw tuin met een betonnen schutting

Wenst u schuttingen met een nette, strakke uitstraling? Dan zijn betonnen schuttingen ideaal. Wij leveren u graag een mooie betonnen tuinschutting op maat. In ons assortiment vindt u schuttingen met rotsmotief, vlechtmotief of een glad betonnen schutting. De schuttingen zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs en creme. Voor welke type kiest u? Geef uw wensen wat betreft de schuttingen aan ons door en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Kies voor een houten tuinschutting

Heeft u een liever een mooie, goedkope schutting van hout? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij leveren u graag een houten schutting van de beste houtsoorten. Kies bijvoorbeeld voor een grenen of bangkirai schutting. Deze hardhouten schuttingen zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn bestand tegen wind, water en kou doordat zij een diepte impregnering hebben ondergaan. Daarom krijgt u bij aanschaf een garantie van minimaal 10 jaar op houtrot.

Een schutting laten plaatsen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor schuttingen op maat. Ook wanneer u hulp nodig heeft met het plaatsen van uw tuinschutting, kunt u op onze hulp rekenen. Onze vakmensen zullen uw schuttingen plaatsen op de manier die u wenst. Door de uitmuntende kwaliteit heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe tuinschutting. Mocht het tuinhout bij levering toch onverhoopt een breuk of zwakke plek bevatten, dan zorgen wij in overleg voor een gratis vervanging. Bij ons bent u dus verzekerd van een uitstekende service.

Benader ons om een schutting te kopen

Heeft u interesse gekregen in een nieuwe schutting voor uw tuin? Of wenst u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0492-347844. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@qrschuttingen.nl. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hopelijk mogen wij u dan in de toekomst blij maken met een mooie, goedkope schutting op maat.

Schuttingen