POORTEN

Een houten tuinpoort via Q&R Schuttingen

Bent u op zoek naar een houten tuinpoort of tuinhek voor de tuin van uw huis of pand? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Q&R Schuttingen. Bij ons vindt u poorten van een zeer goede kwaliteit. Wilt u de poort of tuinhek laten plaatsen door een vakman? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wilt u meer te weten komen over onze houten tuinpoorten? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct een nieuwe poort of tuinhek aanschaffen.

Kies een mooie houten poort

Waarom moet u kiezen voor een tuinpoort van Q&R Schuttingen? Onze poorten staan bekend als echte kwaliteitspoorten. De poorten zijn verstevigd middels een stalen frame. Tevens is een poort of tuinhek uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk. Ten slotte hanteren wij een zeer scherpe prijs voor onze poorten. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van een nieuwe houten poort? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

De prijzen van onze poorten

Bij de prijs voor onze poorten hanteren wij een toeslag op de meterprijs. Een voorbeeld: Een schutting van totaal 10 meter lengte met daarin een poort wordt dus geen 9 meter maar is 10 maal de meterprijs van de schutting plus de poortprijs. De poorten zijn in combinatie met alle schuttingen te realiseren.

De poorten zijn in combinatie met alle schuttingen te realiseren.
Prijzen poorten (incl. stalen frame, cilinderslot en montage)

  • 90 cm €185,-*
  • 100 cm € 195,-*
  • 110 cm € 205,-*
  • 120 cm € 220,-*
  • 130 cm € 230,-*
  • 140 cm € 240,-*
  • 150 cm € 250,-*
  • 200 cm € 300,-*

*Dit is excl de meterprijs van de door u gekozen schutting.

De voordelen van Q&R Schuttingen

Q&R Schuttingen is niet alleen het bedrijf waar u terecht kunt voor de levering van de beste schuttingen en poorten. Ook voor de vakkundige plaatsing van uw schuttingen en poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Geef aan onze vakmannen door wat uw wensen zijn wat betreft de plaatsing van uw nieuwe schutting of poort. De combinatie van het vakmanschap van onze mensen en de kwaliteit van onze producten, zorgt ervoor dat u nog jaren plezier heeft van uw poorten of schutting.

Neem contact op voor een poort op maat

Bent u benieuwd geworden naar een mooie houten poort of tuinhek? En heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0492-347844. Tevens is het mogelijk om te mailen naarinfo@qrschuttingen.nl. Wanneer u dit wenst, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Wij willen dan graag uw nieuwe houten poort plaatsen bij u thuis.

Poorten