Schuttingen en Poorten in Helmond

Schutting Helmond

De specialist voor een grenen schutting of poort in Helmond

Zoekt u als particulier of bedrijf in Helmond een vakman waar u kunt aankloppen voor een mooie, goedkope schutting, poort of tuinafscheiding? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Q&R Schuttingen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij het juiste adres voor een passende schutting van beton, tuinafscheiding, houten schutting of tuinpoort. Hulp nodig bij het plaatsen van uw schutting, houten poort of tuinafscheiding? U kunt rekenen op ons vakmanschap. Lees verder als u interesse heeft gekregen in onze producten of neem direct contact met ons op voor de aanschaf van een grenen of houten schutting in Helmond.

Een tuinafscheiding van beton of een grenen schutting

Is uw tuin in Helmond aan een opfrisbeurt toe? Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn van een houten schutting van grenen of bangkirai. Zowel bangkirai als grenen is zeer goed bestand tegen regen, wind en kou. Door de diepte impregnering ontvangt u zelfs 10 jaar garantie tegen houtrot. Naast houten schuttingen zijn wij ook het adres voor een tuinafscheiding van beton. U vindt bij ons bijvoorbeeld vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting. Een tuinafscheiding van beton is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, creme en grijs.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

De toevoeging van een tuinhek of tuinschutting

Geef uw tuin nog meer uitstraling door een mooie tuinpoort of tuinhek toe te voegen. Bij ons vindt u precies de poort of het tuinhek die past bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. Met hun sterke, stalen frames en degelijk hang- en sluitwerk worden indringers buiten gehouden. Wij hanteren voor een houten poort of tuinhek een zeer scherpe prijs. Benader ons voor een vrijblijvende offerte voor een tuinafscheiding van hout of beton. Wij zorgen dan voor de plaatsing van uw tuinschutting in Helmond.

Profiteer van deze voordelen in Helmond

Gaat voor onze producten en diensten? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Wij hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Wij hanteren een scherpe prijs
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Wij zorgen voor de vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Wij hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting

Benader ons voor meer informatie

Heeft u in Helmond ook interesse gekregen in onze producten zoals een beton schutting, tuinafscheiding of poort? Neem dan contact met ons op via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk uw houten tuinschutting, poort of beton schutting in Helmond plaatsen.