Schuttingen en Poorten in Eindhoven

Schutting Eindhoven

Het adres voor een houten schutting of poort

Woont u in de omgeving van Eindhoven en wenst u een goedkope schutting te kopen en te laten plaatsen? Bij Q&R Schuttingen bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een houten schutting, tuinpoort en een tuinafscheiding of schutting van beton. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u op de juiste manier adviseren. Wilt u uw nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding vakkundig laten plaatsen? Wij staan graag voor u klaar. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden van een nieuwe grenen of houten schutting in Eindhoven.

Kies voor een grenen of bangkirai schutting in Eindhoven

Wilt u uw woning in Eindhoven verrijken met een nieuwe houten schutting? Wij van Q&R Schuttingen helpen u graag aan een goedkope schutting. U kunt bij ons onder andere kiezen uit een grenen of bangkirai schutting. Beide type schuttingen hebben hun eigen kenmerken. Zo is grenen een houtsoort die geler van kleur is en vetter van kwaliteit. Hardhouten schuttingen gemaakt van de houtsoort bangkirai hebben een hoge dichtheid. Dit houtsoort heeft weinig neiging tot vervorming en is daarom zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Op beide schuttingen ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op houtrot. Liever een tuinafscheiding van beton? Ook dan kunt u bij ons terecht voor ondere andere vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Wij plaatsen uw houten poort of tuinschutting

Ook voor een nieuwe houten tuinpoort of tuinhek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u graag een prachtige poort of tuinhek die goed past bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. Onze poorten zijn verstevigd met stalen frames en zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Een houten poort of tuinhek is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wat zijn uw wensen op het gebied van een tuinafscheiding van hout of beton? Geef ze aan ons door en wij komen de tuinschutting graag plaatsen in Eindhoven.

Onze voordelen

Welke voordelen hebben wij u te bieden in Eindhoven? Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Een goede prijs
  • Uitstekende kwaliteit schuttingen

Neem contact op vanuit Eindhoven

Wenst u in Eindhoven ook een nieuwe beton schutting, tuinafscheiding of poort aan te schaffen? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op via 0492-347844. Mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij helpen u dan graag aan een nieuwe houten tuinschutting, beton schutting of poort in Eindhoven.