Schuttingen en Poorten in Breda

schutting breda

Het vakbedrijf voor een houten schutting of poort

Wanneer u als bedrijf of particulier in de omgeving van Breda een bedrijf zoekt dat zich heeft gespecialiseerd in de levering en plaatsing van een goedkope schutting, poort of tuinafscheiding, zit u bij Q&R Schuttingen helemaal goed. In ons ruime assortiment vindt u onder andere een houten schutting, tuinpoort, tuinafscheiding of schutting van beton.

Heeft u behoefte aan advies op maat? Onze vakmensen hebben ruim 25 jaar ervaring en weten altijd raad. Hulp nodig bij het plaatsen van uw een nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie over een grenen of houten schutting in Breda.

Een bangkirai of grenen schutting in Breda

Kies voor een houten schutting wanneer u uw tuin in Breda een nieuwe uitstraling wilt geven. Ga bijvoorbeeld van een goedkope schutting van grenen of bangkirai. Bangkirai is een houtsoort met een hoge dichtheid. Hierdoor zal deze houtsoort niet snel vervormen en is hij zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Grenen is een houtsoort die geler van kleur is en kwasten heeft die vaster in het hout zitten. Wanneer u een van onze schuttingen kiest, heeft u een garantie van maar liefst 10 jaar op houtrot. Wenst u toch een tuinafscheiding van beton? Ook dan kunt bij ons terecht. U vindt bij ons bijvoorbeeld vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Kies uw houten poort of tuinschutting

Wanneer u schuttingen heeft aangeschaft, is een nieuwe houten tuinpoort of tuinhek een fijne toevoeging. Wij helpen u graag aan een poort of tuinhek die aansluit bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. De poorten bestaan uit stalen frames en zijn uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk. Een houten poort of tuinhek bij Q&R Schuttingen is ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd. Wenst u meer te weten over de kosten van nieuwe schuttingen of poorten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Geef uw wensen wat betreft een tuinafscheiding van hout of beton aan ons door. Wij komen dan uw tuinschutting plaatsen in Breda.

Wat u kunt verwachten van onze diensten

Wat kunt u van onze diensten en producten verwachten in Breda? Wij:

  • Hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting
  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Zorgen voor de vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Hanteren een scherpe prijs

Wij helpen u in Breda

Wilt u in Breda ook een nieuwe beton schutting, tuinafscheiding of poort aanschaffen? Benader ons dan via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij informeren u dan graag verder over een houten tuinschutting, poort of beton schutting in Breda.