Tuinafscheiding

Ga voor een tuinafscheiding van Q&R Schuttingen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een tuinafscheiding van beton of hout, bent u bij Q&R Schuttingen aan het juiste adres. Wenst u hulp bij het uitkiezen van de juiste schutting? Schakel dan onze vakmensen in met meer dan 25 jaar ervaring. Ook voor een vakkundige plaatsing van uw nieuwe schutting kunt u op onze hulp rekenen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees verder voor meer informatie over een tuinafscheiding van beton of hout.

Een tuinafscheiding van beton

Wilt u uw tuin een nette en strakke uitstraling geven? Kies dan voor schuttingen van beton. Bij ons in het assortiment vindt u bijvoorbeeld schuttingen met rotsmotief, vlechtmotief of een glad betonnen schutting. De schuttingen zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren zoals antraciet, grijs en creme. Welke type tuinafscheiding heeft uw voorkeur? Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft een nieuwe schutting. Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Een houten tuinafscheiding van de beste kwaliteit

Ook een mooie, houten schutting is een zeer goede keuze. Bij ons kunt u terecht voor schuttingen gemaakt van de beste houtsoorten. Bijvoorbeeld grenen of bangkirai. Houtsoorten die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Al onze houten tuinafscheidingen hebben een diepte impregnering ondergaan. Door het hout te impregneren is het nog beter bestand tegen wind, water en kou. Vanwege de kwaliteit van onze producten, kunnen wij u ook een garantie van minimaal 10 jaar geven op houtrot.

Wij helpen met de plaatsing

Wij zijn niet alleen het adres voor de beste tuinafscheidingen op maat. Ook wanneer u een nieuwe schutting of poort wilt laten plaatsen, kunt u onze hulp inschakelen. Wij zorgen zeer vakkundig voor de plaatsing van een uw tuinafscheiding van beton of hout. Door de kwaliteit van de schuttingen en de juiste manier van plaatsen, heeft u nog jaren plezier van uw aankoop. Heeft het hout van de schutting bij levering toch onverhoopt een breuk of zwakke plek? Dan zorgen wij in overleg voor een gratis vervanging. Bij ons kunt u dus rekenen op een uitstekende service.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u ook behoefte aan een nieuwe tuinafscheiding van beton of hout? Of wilt u eerst meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0492-347844. Mailen is ook mogelijk naar info@qrschuttingen.nl. Wanneer u dat wenst, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Zo kunt u straks ook genieten van een mooie tuinafscheiding van beton of hout op maat.