Schuttingen en Poorten in Tilburg

Schutting Nijmegen

Wij helpen u aan een houten schutting of poort

Zoekt u in de omgeving van Tilburg een vakkundig bedrijf waar u een goedkope schutting kunt kopen en laten plaatsen? Kies dan voor de diensten en producten van Q&R Schuttingen. Wij zijn het adres voor het kopen van een houten schutting, tuinpoort, tuinafscheiding of schutting van beton. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en daarom kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Ook wanneer u een nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding vakkundig wilt laten plaatsen, kunnen wij u helpen. Voor meer informatie over mogelijkheden op het gebied van een grenen of houten schutting in Tilburg leest u verder of neemt u contact op.

Een grenen of bangkirai schutting in Tilburg

Gaat u voor een nieuwe houten schutting in Tilburg? Bij ons kunt u terecht voor een goedkope schutting die aansluit bij uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een  grenen of bangkirai schutting. Grenen is een houtsoort die geler van kleur is en vetter van kwaliteit. Een hardhouten schutting van bangkirai heeft een hoge dichtheid. Hierdoor heeft deze houtsoort weinig de neiging om te vervormen. Bangkirai is dan ook zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Op beide schuttingen hanteren wij een garantie van maar liefst 10 jaar op houtrot. Wenst u een tuinafscheiding van beton? Bij ons in het assortiment vindt u ook vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Wij komen uw houten poort of tuinschutting plaatsen

Wenst u een nieuwe houten tuinpoort of tuinhek zodat u uw tuin kunt betreden? Wij leveren precies die poort of tuinhek dat past bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. Wij hebben onze poorten verstevigd met stalen frames. Daarnaast zijn zij uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk. Bijkomend voordeel is dat een houten poort of tuinhek ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd is. Benieuwd wat u kwijt bent? Benader ons voor een vrijblijvende offerte. Geef uw wensen wat betreft een tuinafscheiding van hout of beton aan ons door. Onze vakman komt uw tuinschutting graag plaatsen in Tilburg.

Profiteer van deze voordelen

Wanneer u in Tilburg kiest voor onze producten en diensten, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uitstekende kwaliteit schuttingen
  • 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Een goede prijs

Benader ons vanuit Tilburg

Heeft u in in Tilburg behoefte aan een nieuwe beton schutting, tuinafscheiding of poort? Benader ons dan via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over een houten tuinschutting, beton schutting of poort in Tilburg.