Schutting plaatsen in Antwerpen

Q&R Schuttingen voor een schutting of poort in Antwerpen

Wanneer u in Antwerpen op zoek bent naar een mooie houten schutting, poort of tuinafscheiding, bent u bij Q&R Schuttingen aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u ook voorzien van advies wanneer u kiest uit een schutting van beton, tuinafscheiding, houten schutting of tuinpoort. Hulp nodig bij de plaatsing van uw nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wenst u meer te weten te komen over onze schuttingen? Of wilt u direct een bangkirai of betonnen schutting kopen? Neem dan contact met ons op vanuit Antwerpen.

Fris uw tuin op met een tuinafscheiding of houten schutting

Heeft u een nieuwe woning of nieuw pand in Antwerpen en wilt u uw tuin omheinen met een mooie houten schutting? Wij helpen u graag verder. Kies bijvoorbeeld voor grenen of bangkirai. Dit zijn houtsoorten die goed bestand zijn tegen wind, water en kou. Vanwege de uitmuntende kwaliteit van onze schuttingen, ontvangt u bij ons 10 jaar garantie tegen houtrot. Naast houten schuttingen bieden wij ook een tuinafscheiding van beton. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld een schutting met vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting. Een tuinafscheiding van beton is te verkrijgen in de kleuren antraciet, creme en grijs.

Een tuinhek of tuinpoort met stalen frame op maat

Ook voor een mooie tuinpoort of tuinhek bij uw tuinschutting kunt u ons inschakelen. De poorten die wij u leveren zijn uitgevoerd met sterke, stalen frames. Daarnaast hebben zij goed hang- en sluitwerk dat eventuele indringers buiten houdt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een poort of tuinhek of wanneer u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte op maat. Kiest u voor een tuinafscheiding van hout of beton? Laat het ons weten vanuit Antwerpen.

Wat u van ons kunt verwachten in Antwerpen

Wanneer u voor onze producten en diensten kiest, kunt u het volgende verwachten:

  • Wij hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Wij bieden een scherpe prijs
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Wij zorgen voor een nette plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Wij hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting

Neem contact op voor de beste producten

Heeft u interesse gekregen in onze producten? En wenst u ook een beton schutting, tuinafscheiding of poort in Antwerpen? Bel ons dan direct via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij staan graag voor u in Antwerpen klaar met advies en de beste producten zoals een houten tuinschutting, poort of beton schutting.