Schutting in lage mierde

asdasdasd

 

Q&R Schuttingen voor een schutting of poort in Lage mierde

Wanneer u in Lage mierde op zoek bent naar een mooie houten schutting, poort of tuinafscheiding, bent u bij Q&R Schuttingen aan het juiste adres.

✅ Beste kwaliteit schuttingen
✅ Altijd de scherpste prijzen
✅ Meer dan 25 jaar ervaring
✅ Nette plaatsing van uw tuinschutting of poort
✅ 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u ook voorzien van advies wanneer u kiest uit een schutting van beton, tuinafscheiding, houten schutting of tuinpoort. Hulp nodig bij de plaatsing van uw nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wenst u meer te weten te komen over onze schuttingen? Of wilt u direct een schutting kopen? Neem dan contact met ons op vanuit Lage mierde.

Fris uw tuin op met een tuinafscheiding of houten schutting

Heeft u een nieuwe woning of nieuw pand in Lage mierde en wilt u uw tuin omheinen met een mooie houten schutting? Wij helpen u graag verder. Kies bijvoorbeeld voor grenen of bangkirai. Dit zijn houtsoorten die goed bestand zijn tegen wind, water en kou. Vanwege de uitmuntende kwaliteit van onze schuttingen, ontvangt u bij ons 10 jaar garantie tegen houtrot. Naast houten schuttingen bieden wij ook een tuinafscheiding van beton. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld een schutting met vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting. Een tuinafscheiding van beton is te verkrijgen in de kleuren antraciet, creme en grijs.

Tevens plaatsen wij ook schuttingen in:

✅Netersel                                      

✅Hooge mierde                          

✅Hapert                                         

✅Hulsel                                         

Bladel

Neem contact op voor de beste producten

Heeft u interesse gekregen in onze producten? En wenst u ook een beton schutting, tuinafscheiding of poort in Lage mierde? Bel ons dan direct via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij staan graag voor u in Lage mierde klaar met advies en de beste producten zoals een houten tuinschutting, poort of beton schutting.