Schuttingen en Poorten in Nijmegen

schutting nijmegen

Wij helpen u aan een houten schutting of poort

Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Nijmegen waar u terecht kunt voor een goedkope schutting, poort of tuinafscheiding? Kies dan voor de producten van Q&R Schuttingen. Wij bieden u een ruim assortiment met een houten schutting, tuinpoort, tuinafscheiding of schutting van beton. Naast onze producten kunt u ons ook inschakelen om uw nieuwe tuinafscheiding te plaatsen. Tevens hebben wij ruim 25 jaar ervaring en kunt u ons altijd benaderen voor advies wanneer u een nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding wilt aanschaffen. Lees verder voor meer informatie of neem contact op wanneer u direct een grenen of houten schutting in Nijmegen wilt aanschaffen.

Laat uw bangkirai of grenen schutting plaatsen in Nijmegen

Geef uw tuin in Nijmegen een compleet nieuwe uitstraling met het plaatsen van een houten schutting. Kies bijvoorbeeld een goedkope schutting van grenen of bangkirai. Bangkirai is een houtsoort dat bekend staat om zijn hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat het hout niet snel vervormt en dat het zeer goed bestand is tegen weersomstandigheden. Dit geldt ook voor onze grenen schuttingen. Kiest u voor onze kwaliteits schuttingen? Dan geniet u van een garantie van maar liefst 10 jaar op houtrot. Ziet u liever een tuinafscheiding van beton in uw achtertuin? Ook dan kunnen wij u helpen. Kies bijvoorbeeld voor rotsmotief beton, vlechtmotief beton of een glad motief betonnen schutting.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Ga voor een houten poort of tuinschutting

Niet alleen voor schuttingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een houten tuinpoort of tuinhek zit u bij ons helemaal goed. In ons assortiment vindt u een poort of tuinhek die aansluit bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. De poorten die wij leveren bezitten stalen frames en hebben degelijk hang- en sluitwerk. Een houten poort of tuinhek bij Q&R Schuttingen heeft ook nog fijne prijs. Bel ons en geef uw wensen wat betreft een tuinafscheiding van hout of beton aan ons door. Wij willen dan graag uw tuinschutting plaatsen in Nijmegen.

De voordelen die wij bieden

Wat kunt u van ons verwachten in Nijmegen? Wij:

  • Hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting
  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Zorgen voor de vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Hanteren een scherpe prijs

Benader ons vanuit Nijmegen

Heeft u in Nijmegen interesse gekregen in een nieuwe beton schutting, tuinafscheiding of poort? Wij staan voor u klaar. Benader ons via 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over onze diensten en producten zoals een houten tuinschutting,poort of beton schutting in Nijmegen.