Schuttingen en Poorten in Geldrop

Plaats een grenen schutting of poort in Geldrop

Bent u in Geldrop op zoek naar een vakbedrijf dat u helpt met de levering en plaatsing van een goedkope schutting, poort of tuinafscheiding? Bij Q&R Schuttingen bent u aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en adviseren u daarom graag op het gebied van een passende schutting van beton, tuinafscheiding, houten schutting of tuinpoort. Ook wanneer u als bedrijf of particulier hulp nodig heeft met de plaatsing van uw nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wilt u direct een grenen of houten schutting aanschaffen? Neem dan contact op vanuit Geldrop.

Kies een tuinafscheiding van beton of een grenen schutting

Wij zijn uw partner in Geldrop wanneer uw tuin wel aan een opfrisbeurt toe is. Een houten schutting van grenen of bangkirai kan veel sfeer brengen in uw tuin. Beide houtsoorten zijn zeer goed bestand tegen regen, wind en kou. Een mooie bijkomstigheid is dat u maarliefst 10 jaar garantie krijgt tegen houtrot. Wij leveren niet alleen houten schuttingen. Ook voor een tuinafscheiding van beton zit u bij ons helemaal goed. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting. Een tuinafscheiding van beton bieden wij aan in de kleuren antraciet, creme en grijs.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Een tuinhek of tuinschutting die bij uw tuin past

Wanneer u schuttingen aanschaft voor uw tuin, kan een tuinpoort of tuinhek een mooie toevoeging zijn. Wij helpen u om precies de poort of tuinhek te vinden die past bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. Onze poorten worden gemaakt met sterke, stalen frames en zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Zo worden indringers buiten de deur gehouden. Wanneer u kiest voor een houten poort of tuinhek, kunt u rekenen op een zeer scherpe prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een tuinafscheiding van hout of beton. Wij nemen dan de plaatsing van uw tuinschutting in Geldrop voor onze rekening.

De voordelen die wij bieden in Geldrop

Wat kunt u van ons verwachten? Wij:

  • Hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Hanteren een scherpe prijs
  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Zorgen voor de vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting

Wij informeren u graag verder

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van een beton schutting, tuinafscheiding of poort in Geldrop? Bel ons dan via telefoonnummer 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Wij informeren u dan graag verder over de levering van een houten tuinschutting, poort of beton schutting in Geldrop.