Douglas en redwood schuttingen

Redwood schutting

Red Class Wood is het perfecte alternatief voor Douglas lariks hout met vele voordelen. Lees hieronder waarom Red Class Wood schuttingen wel eens een goede houtsoort is voor u. Het hout wordt onder hoge druk geïmpregneerd waardoor het prima bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Daarnaast behoud Red Class Wood zijn kleur tot wel 4 maal zo lang  !!  als douglas lariks.

Na een grondige kwaliteitsselectie wordt het hout kunstmatig teruggedroogd en daarna geschaafd. Dit resulteert in maatvast en stabiel schuttingen. Door de droging werkt het hout vele malen minder. Het productieproces is ecologisch verantwoord en er worden geen zware metalen aan het hout toegevoegd. De schuttingen zijn gemaakt van planken die afkomstig zijn uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen. Op red Class Wood planken wordt een garantie gegeven van 10 jaar mits het boven de grond wordt toegepast. De verwachte levensduur is ongeveer 15 jaar.

De eerste 2-3 weken kan het hout wat vlekkerig zijn maar dit trekt gewoon weer weg. Zoals u leest is Red class Wood een betaalbaar alternatief voor vuren, grenen en douglas lariks met vele voordelen.

Aanbieding

Antraciete stampbetonpaal, betonplaat met 21 planks redwood tuinscherm afgewerkt met  afdekkap.

leverbaar in 19,21,23 planks

Prijzen op aanvraag.

Antraciete betonpaal met betonplaat en REDWOOD Scherm ,

Leverbaar in 19-21-23  planks

Prijzen op aanvraag 

Antraciete Combi paal met punt , betonplaat en REDWOOD scherm ,

Leverbaar in 19-21-23. planks.

prijzen op aanvraag.

Douglas schutting

Een douglas schutting in uw tuin laten plaatsen

Douglas hout is oorspronkelijk afkomstig vanuit Noord-Amerika, maar wordt sinds 1827 ook in Europa geplant. Het is een naaldhoutsoort die van nature erg sterk is en dus uitermate geschikt is voor een douglas schutting. Ondanks dat is de houtsoort bij veel mensen nog niet heel erg bekend, wat erg zonde is aangezien het een uiterst geschikte houtsoort is voor een tuinafscheiding.

Voordelen van een douglas schutting

Een schutting van douglas hout is een erg milieuvriendelijke vervanger voor bijvoorbeeld hout soorten die geïmpregneerd zijn. Het hout hoeft namelijk niet bewerkt te worden om een verhoogde duurzaamheid en sterkte te behalen. Een douglas schutting is ook wanneer deze onbehandeld is erg duurzaam en kan zo’n 15 jaar meegaan. Doordat het hout van zichzelf erg sterk is, zal het ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden die plaats kunnen vinden door het jaar heen. Het is een stevige houtsoort is met een harde kern en zal minder snel aangetast worden door schimmels die houtrotting tot gevolg kunnen hebben. Kortom: een douglas schutting is een excellente keuze!

Aanbiedingen

Antraciete stampbetonpaal, betonplaat met douglas tuinscherm afgewerkt met douglas afdekkap.

  • 19 planks douglas scherm
  • 21 planks douglas scherm
  • 23 planks douglas scherm

Alle prijzen inclusief plaatsing en BTW.

Antraciete combipaal, betonplaat met douglas tuinscherm afgewerkt met douglas afdekkap.

  • 19 planks Douglas scherm
  • 21 planks Douglas scherm
  • 23 planks Douglas scherm

Alle prijzen inclusief plaatsing en BTW.