Schuttingen en Poorten in Deurne

schutting deurne

Wij plaatsen een grenen schutting of poort in Deurne

Heeft u in Deurne behoefte aan kwaliteitsproducten zoals een houten schutting, poort of tuinafscheiding? Bekijk dan het ruime assortiment van Q&R Schuttingen. Tevens kunt u ons inschakelen voor de plaatsing van een nieuwe schutting van beton, tuinafscheiding, houten schutting of tuinpoort. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij ook in staat om u op de juiste manier te adviseren aangaande een nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding. Kiest u voor een grenen of bangkirai schutting? Of gaat u toch voor een betonnen schutting? Laat het ons weten vanuit Deurne.

Een opfrisbeurt met een tuinafscheiding van beton of houten schutting

Wilt u uw tuin in Deurne een opfrisbeurt geven? Breng dan wat sfeer in de tuin door een houten schutting van grenen of bangkirai te plaatsen. Deze houtsoorten zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Kiest u voor deze schuttingen? Dan ontvangt u maarliefst 10 jaar garantie tegen houtrot. U kunt niet alleen bij ons terecht voor houten schuttingen. In ons assortiment vindt u ook een tuinafscheiding van beton. Kies bijvoorbeeld voor vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting. Een tuinafscheiding van beton is bij ons verkrijgbaar in de kleuren antraciet, creme en grijs.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Een tuinhek of tuinpoort op maat

Wilt u uw tuin omheinen met een tuinschutting? Kies dan ook voor een mooie tuinpoort of tuinhek. Bij ons vindt u de poort of tuinhek die past bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. De poorten worden uitgevoerd met sterke, stalen frames en houden indringers buiten met degelijk hang- en sluitwerk. Een poort of tuinhek is verkrijgbaar in vele soorten en maten voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de kosten voor een tuinafscheiding van hout of beton? Benader ons dan voor een vrijblijvende offerte vanuit Deurne.

Wat wij u te bieden hebben in Deurne

Wat hebben wij u te bieden? Wij:

  • Hebben de beste kwaliteit schuttingen
  • Hanteren een scherpe prijs
  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Zorgen voor een nette plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Hanteren 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden op het gebied van een beton schutting, tuinafscheiding of poort in Deurne? Benader ons dan op telefoonnummer 0492-347844 of mail naar info@qrschuttingen.nl. Onze vakmensen informeren u dan graag verder over de levering en plaatsing van een houten tuinschutting, poort of beton schutting in Deurne.