Schuttingen en Poorten in Den Bosch

schutting den bosch

De vakman voor een houten schutting of poort

Heeft u in Den Bosch behoefte aan een vakkundig bedrijf waar u terecht kunt voor een goedkope schutting? Iemand die deze ook direct kan plaatsen? Q&R Schuttingen wil u graag helpen. In ons assortiment vindt u altijd een houten schutting, tuinpoort, tuinafscheiding of schutting van beton die aansluit bij uw wensen. Behoefte aan advies? Met ruim 25 jaar ervaring weten wij altijd raad. Wanneer u een nieuwe schutting, houten poort of tuinafscheiding heeft aangeschaft, kunnen wij deze ook vakkundig voor u plaatsen. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van een grenen of houten schutting in Den Bosch.

Kies een bangkirai of grenen schutting in Den Bosch

Een nieuwe houten schutting kan veel voor uw tuin in Den Bosch doen. Wij leveren u graag een goedkope schutting van grenen of bangkirai. Kies bijvoorbeeld voor een hardhouten schutting van bangkirai. Deze houtsoort heeft een hoge dichtheid, waardoor het weinig neiging heeft tot vervormen. Het is daardoor zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Grenen is geler van kleur en heeft kwasten die vaster zitten in het hout. Op al onze schuttingen geldt dat u een garantie heeft van maar liefst 10 jaar op houtrot. Heeft u liever een tuinafscheiding van beton? Bekijk dan ons assortiment met onder andere vlechtmotief beton, rotsmotief beton of een glad motief betonnen schutting.

Neem contact op

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer

Woonplaats

Uw bericht

Wij plaatsen uw houten poort of tuinschutting

Wilt u bij uw schuttingen een nieuw houten tuinpoort of tuinhek aanschaffen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een poort of tuinhek dat aansluit bij uw tuinschutting of tuinafscheiding. De poorten zijn vervaardigd met een stalen frame en uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk. Een houten poort of tuinhek bij Q&R Schuttingen is ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd. Meer weten over de kosten van nieuwe schuttingen of poorten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft een tuinafscheiding van hout of beton. Wij komen dan uw tuinschutting plaatsen in Den Bosch.

Onze voordelen op een rij

Kiest u voor onze diensten en producten in Den Bosch? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • De beste kwaliteit schuttingen
  • 10 jaar garantie op uw volledige tuinschutting
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakkundige plaatsing van uw tuinschutting of poort
  • Een scherpe prijs

Zoek contact vanuit Den Bosch

Wenst u in Den Bosch ook een nieuwe beton schutting, tuinafscheiding of poort? U kunt ons bereiken via 0492-347844. Tevens kunt u mailen naar info@qrschuttingen.nl. Wij informeren u dan graag verder over een houten tuinschutting, poort of beton schutting in Den Bosch.